perjantai 26. kesäkuuta 2015

Lukumaraton


Osallistuin tänään kirjabloggaajien kesälukumaratoniin. Aloitin jo eilen klo 17:04 ja luin eilisen päivän aikana noin 136 sivua. Tänään luin loput, mitä jaksoin. Lukumaraton tulokseni on 217 sivua, koska jaksamiseni loppui noin klo 15 ja ystäväni Laura pyysi minua kaupungille kanssaan.
Loppuaika lukumaratonistani meni siis kaupungilla ja täytyy myöntää, että kaipasin sitä, vaikka pidinkin maratonin aikana välillä pitkiäkin taukoja.
   Tämä ei alunalkaenkaan ollut mikään nopeuskisa, mutta pakko sanoa, että mikäli minulla ei olisi luki- ja hahmotushäiriötä, sujuisi lukeminenkin nopeammin.
Sain kuitenkin luettua ala-asteaikanani lukemani sarjan viimeisen osan. Tuo sarja on Frendeja, kundeja - sarja, johon olin silloin aivan rakastunut, mistä kertookin kaapissa olevat sarjan kaikki muut osat.
   Lukumaraton sujui ihan mukavasti osaltani ja luinkin myöhään yöhön ennen kuin silmäluomet alkoivat mennä väkisin kiinni.
Osallistuitko sinä maratoniin? Jos osallistuit, minkä verran sait luettua 24 tunnin aikana?

2 kommenttia:

  1. Minulla on täällä vielä loppukiri menossa, mutta sivuja on koossa kolmisensataa :) Hyvän suorituksen olet tehnyt, toivottavasti oli hauskaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän tää ihan hauskaa oli ja meni ensimmäiseksi kerraksi ihan hyvin. Sait itsekin hyvän suorituksen aikaan! (:

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...