maanantai 3. elokuuta 2015

Kolmen kirjan haaste

Tarkoituksena on mainita kolme blogiaikana lukemaansa kirjaa, jotka haluaisi vielä lukea uudelleen tai aikoisi lukea uudelleen. Minä en tuota haastetta ole tehnyt, mutta nyt teen.

Kirjoja olen lukenut ennen blogin aloittamista tosi paljon, mutta blogiaikana aika vähän toistaiseksi. Täytyy kai lukea osa kirjahyllyni sisällöstä uudestaan ja blogata ne tännekin teille, jotta osaisitte paremmin päättää, luetteko kirjan vai ettekö.

Blogiaikana luetuista kirjoista voisin lukea uudelleen ainakin seuraavat kolme.1. Cathy Hopkins - Frendejä, kundeja & rusketusraitoja

Näin olen kirjasta sanonut: ''TJ tasapainoilee rikkaan Ollie Axfordin & entisen heilansa Luke De Biasin välillä ja lopulta hänen on valittava toinen. Ollie on hurmaava, hieman röyhkeä, rikkaan perheen poika, joka opiskelee Lontoossa, mutta hänen perheensä asuu maaseudulla hienossa kartanossa. 
  Olliella on Lontoossa ihkaoma taksifirma, jonka takseja käyttää. Nuo taksit vain ovat limusiineja. Ollie ei kuitenkaan kerskaile rahalla, jota hänellä on vaan käyttäytyy kuin muutkin.
   Ollie kiinnostui TJ:stä erään bileillan jälkeen ja halusi tutustua häneen sen jälkeen paremmin. TJ ja Ollie viettivätkin paljon aikaa yhdessä ainakin siihen saakka, kunnes Ollie paljastui nilkiksi, joka deittailee useaa tyttöä kerrallaan. Varsinainen kolmiodraama siis, mutta itse ainakin pidän tämän tyyppisistä kirjoista, mikäli se on kirjoitettu hyvin. Ja Kathy osaa hommansa!''


    2. Johanna Borman - Terapiaa
    Näin olen sanonut kirjasta: Bormanin kirja Terapiaa kertoo samannimisestä lyhytelokuvasta jatkaen tuota elokuvaa kuitenkin pidemmälle. Lähes kaikki Johannan videot katsoneena voin todeta, että oli hauska tietää Tuomosta enemmän sekä Ninnasta, joka nauroi Tuomolle tämän tullessa väärään paikkaan kertomaan erostaan.  Terapiaa on kertomus ystävyydestä, rakkaudesta ja vaikka mistä muusta ja kuten Johanna itse sanoo, kirja ei ole lasten kirja, muttei siinä ole mitään sellaista, miksi se tarvitsisi ikärajan. Kirja perehtyy hyvin eron jälkeisiin tuntemuksiin ja siitä selviämiseen. Se kun ei käy ihan hetkessä, tiedän kokemuksesta. 


3. Jenni Pääskysaari - Tyttö sinä olet...
Näin olen kirjasta sanonut: ''Kirja on mahtava piristysruiske, jota pitäisi lukea ainakin joka kerta, kun itsellä on vaikeaa. Vaikka kirja onkin lapsille tehty, sopii se loistavasti myös aikuisen käteen luettavaksi, koska aikuinenkin voi kirjasta ottaa oppia.
   Jos kaikki ottaisivat onkeensa tämän kirjan sisällöstä ja alkaisivat elää niiden mukaisesti, olisi maailma varmasti parempi ja onnellisempi paikka olla ja elää.''
Haastan ainakin Kirja ja kuppi kuumaa - blogin kertomaan omat kolme kirjaansa,
jotka lukisi vielä uudestaankin!

2 kommenttia:

  1. Hih, hiukan haastavaa blogiajalta, tai ehkä liiankin helppoa ottaen huomioon että blogi on pari päivää vanha..   Pitää kai odottaa listauksen tekoa niin kauan että uudestaan lukemaan houkuttelevia kertyy..   Ensimmäinen blogin kirjapostauksista käsittelee yhtä suosikeista ja se on uudestaanluettu jo varmaan lähemmäs kymmentä kertaa..   Ajastettuna on kyllä viidestä kirjasta vielä postaukset, niin että kai niistäkin voisi valita, tuntuu kyllä vähän hassulta xD Mutta kiitos haasteesta :D

    VastaaPoista
  2. Pääskysaaren kirjan lukeminen jätti hyvän olon. Erittäin hyvä kirja.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...