tiistai 18. elokuuta 2015

#Lukumaraton6

Lukumaratonin kirjat

                         
Kuten moni muu kirjabloggaaja kolleegani, minä en tehnyt päivittyvää postausta maratonista, vaan kerron omasta mielestäni säälittävästä suorituksestani ihan omassa postauksessaan.

Oma lukumaratonini alkoi lauantaina klo 9:45 ja päättyi sunnuntaiaamuna samaan aikaan. Tulokseni oli vain 31 sivua, joten päätin jatkaa maratoniani vielä muutamalla päivällä. Koulujen alettua olen kotiinpäästyäni monesti niin väsynyt, etten enää jaksa lukea. Tosin luen koulussa tauoilla kirjaa ja luen myös koulumatkoilla jos kuljen bussilla. Kotona luen vähän vähemmän, koska aika menee siihen, että yritän nollata pääni, mistä syystä katson paljon Netflixiä, joka tappaa lukuharrastukseni.Lukumaraton aika meni minun kohdallani lähinnä nukkuessa, koska olin aika väsynyt syystä tai toisesta. Vaikka kesälomakin oli juuri ja olisi olettanut, että palaan kouluun täysissä voimissani, ei näin ole. Olin koko kesän stressaantunut ja kärsin erinäisistä pelkotiloista eikä asiaa auta yhtään sairaalareissu, jonka tein kesällä. Tosin näiden asioiden miettiminen koko ajan ajaa ihmisen hulluuden partaalle.


Ensimmäisenä ja ainoana maratonikirjana luin Ann Brasharesin Neljä tyttöä & maagiset farkut. Ostin kirjan Yöpöydän kirjat - blogin Niinalta. Tosin tein sen virheen, että katsoin kirjan pohjalta tehdyn leffan ennen kuin luin kirjan. Ja näin ei omasta mielestäni missään nimessä ikinä kannata tehdä. 

Tässä nyt oli minun elokuun maratonini tulos. Olen syvästi pettynyt itseeni. Lukujumi ei koskaan ole kiva juttu, varsinkaan kun kirjoja ei ole pitkään aikaan lukenut älylaitteiden takia, kuten itselläni on käynyt.

6 kommenttia:

 1. Harmi kun kesä ei ole mennyt ihan putkeen, ei ihme ettei loma ole onnistunut rentouttamaan niin kuin pitäisi :( Mulla on ihan sama ongelma joskus lukuharrastuksen kanssa, että välillä jumitun katsomaan sarjoja ja leffoja. Ei sillä, kivaa sekin on, mutta paras ratkaisu olisi se jos pystyisi tekemään molempia samaan aikaan, tai ylipäätään kaikkia kivoja harrastuksia. Vuorokaudessa on kuitenkin vain 24 tuntia...

  VastaaPoista
 2. Harmillista :/ mutta ehkä sitten ensi kerralla uusi yritys...? :)

  VastaaPoista
 3. Kuviasi katsellessa tulee nälkä :)
  Harmi, ettei lukeminen oikein sujunut. Joskus joutuu pitämään hieman taukoa lukemisesta. Sitten taas innostuu uudestaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, niinpä :)
   Juu no yritän pitää bloggaustahtini jotenki säännöllisenä mut kun en oo saanu luettua niin ei voi arvosteluja tehdä :(

   Poista
 4. Moikka moi! Olipas kivaa eksyä kuvan kautta tähän blogiin :) Pistetään seurantaan ja saat minusta lukijan :) Mukavaa syyskuuta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!
   Kiva että tykkäät ja tervetuloa mukaan (:

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...