keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Adlibriksen tilauksetTilasin jokin aika sitten Adlibriksesta muutaman kirjan ja hain ne tänään postista tullessani kaverin kyydillä koulusta kotiin. Jotenkin paketin vastaanottaminen ja sen avaaminen kotona on aina yhtä jännittävää, vaikka tietäisikin, mitä paketti pitää sisällään. Olo on silti kuin pikku lapsella!


Paketti sisälsi tällä kertaa neljä kirjaa. Lukupino senkuin kasvaa kokoajan!

Paketissa oli Harry Potter - Suuri velhouskirja, joka on elokuvien tekijöiden käsialaa.
Harry Potterin luojan J.K Rowlingin kirjoittama Paikka vapaana.
Rollaattoriralli, jonka kirjoittajan Maija Paavilaisen näin Turun kirjamessuilla. Hänen kertomansa perusteella uumoilin, että Rollaattoriralli on yksi pakollinen hankintani ja nyt mulla on se!
Sekä viimeisenä, muttei vähäisimpänä, Hello Ruby, kirja jossa sivutaan koodaamista, mistä syystä se minua kiinnostaakin, vaikka kirja onkin suunnattu lapsille.


Ginny Weasley oli ja on Potter - kirjoissa ja elokuvissa yksi suosikkihahmoistani. Suosikkeihin lukeutuvat myös Weasleyn kaksoset. professori Lupin, Sirius Musta, Nymfadora Tonks, Dumbledore sekä muutama muu hahmo.

Kaikkein eniten minua ehkä tässä kirjassa kiehtoivat sen mukana tulevat jutut kuten esim. Kelmien kartta. Odotin siltä ehkä hieman enemmän, mutta ihan hienohan se on. 

Harry Potterin kutsukirje Tylypahkaan.

Teen jokaisesta postauksen kirjasta vielä erikseen tuotearvostelun, kun olen sen lukenut kuten aina. Luettavaa vaan on jonoksi asti ja muutama kustantamon lähettämä arvostelukappale on luettava etunenässä, jotta saan niiden arvostelut kirjoitettua.


Äiti luki Paavilaisen kirjan nopeasti läpi, sillä siinä on vain lyhyitä lauseita ja jokaisella sivulla on kuva elämöittämässä tekstiä. Kirja sopii mielestäni kaikenikäisille, vaikka onkin suunnattu vanhemmille ihmisille, luultavasti lähinnä vanhemmille naisille. 

Olen aika tyytyväinen tähän saaliiseen ja sietää ollakin, koska nyt joudun laittamaan hankinnat hetkeksi jäihin, sillä ostin hiljattain uuden koneen, jotta saan tulevassa ammatissani tarvittavat ohjelmat siihen ja kone on vielä täysin maksamatta. Maksan sen erissä, mutten silti vähään aikaan uskalla ostaa mitään uutta paljon. 

2 kommenttia:

 1. Minukin pitäisi käydä hakemassa Adlibriksen paketti ärrältä. Ale-myynti oli sen verran houkutteleva, etten malttanut olla paria kirjaa tilaamatta. :) Ja totta, kirjapaketin avaaminen on kivaa, vaikka tietääkin mitä siellä on! Sinulla on mukavia ostoksia. Potterin oheiskirjoihin en olekaan vielä tutustunut. Tuo sinun tilaamasi näyttää tosi houkuttelevalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laskujen mukaan mulla taitaa nyt olla vissiin 3-4 Potterin oheiskirjaa. Suosittelen lukemaan nekin! (:
   Saa sellasta lisäinfoo, mitä Rowling ei oo kertonu. Tilauksesta jäi jälkitoimitukseen Harry Potterin Suuri värityskirja.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...