lauantai 2. tammikuuta 2016

Mitä tapahtuu vuonna 2016?Kirjabloggaajat miettivät vuoden 2015 lopulla, mikä olisi blogien suhteen hyvä uuden vuoden lupaus vuodelle 2016. Aloin itsekin miettiä tosissani, kun monet sanoivat yrittävänsä kirjoittaa useammin, lukevansa enemmän jonkin tietyn genren kirjoja, panostavansa blogin kuviin enemmän... Mitä sitä itse lupaisi? Sanoin blogin alusta saakka, että pyrin kirjoittamaan useammin kuin 1-2 kertaa kuukaudessa ja muutaman kerran jopa onnistuin siinä. Blogini ei ole vielä vuottakaan vanha, vaikka kirjoja olen lukenut jo ainakin kymmenen vuotta. Yritän vuoden 2016 aikana saada ainakin kirjahyllyn esittelypostauksen tehtyä ja siinä sivussa saada blogiin sivun ''Kirjahyllyssäni'' - jolla mainitsen kaikki kirjat, jotka omistan. Mietin, että pitäisikö tehdä myös luetuille kirjoille oma sivunsa, koska joka vuosi tulee jotain uutta kivaa luettavaa ja mulla lukemattomien pinokaan ei ole mikään pieni, se kasvaa kokoajan, varsinkin nyt kun olen taas kerran hurahtanut katsomaan Viapalysta Avataria animaatioversiona. Se vaan on niiin hyvä sarja, ettei sen katsomisessa voi pitää pitkiä taukoja :D


En viitsi tehdä mitään älyttömiä lupauksia, vaan kohtuullisia, sellaisia, että pystyn ne myös toteuttamaan.

Lupaan 


- lukea vuoden 2016 aikana ainakin yli 50 kirjaa, sillä Helmet- kirjastot järjestää lukuhaasteen, jossa tavoite on lukea haasteen kategorioihin liittyen ainakin 50 kirjaa.
- kuvata enemmän ja muutakin kuin kirjoja, koska uskon, että teitä kiinnostaa tietää myös vähän mitä arkeeni kuuluu ja millainen ihminen täällä kirjoittaa.

- panostaa mahdollisesti blogin ulkoasuun hieman jossain vaiheessa.

- mennä kirjojen suhteen mukavuusalueeni ulkopuolelle ja lukea muutakin kuin lasten- ja nuortenkirjallisuutta.


1 kommentti:

  1. Kivoja lupauksia :) Minulla on sama tavoite lukea haasteen 50 kirjaa. Hieman jännittää koska luin viime vuonna vain 30 kirjaa.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...