perjantai 12. helmikuuta 2016

Mitä jätin pois Adlibriksen tilauksen esittelystä?


No, nyt se selviää!

Jätin tahallani viimeisestä Adlibriksen tilauksen esittelystä pois Cassandra Claren Varjojen kaupungit 4-6 koska mulla ei ollut vielä osia 1-3. Ne saapuivat tänään. Kirjan, jossa on kirjat 1-3 olen ostanut Booky.fi nettikaupasta, koska sitä ei ollut Adlibriksen valikoimassa. Nyt odottelen, että pääsen kirjakauppaan ostaakseni Nutcasen, joka julkaistaan tällä viikolla!

Pureudun Cassandra Claren Varjojen kaupungit - sarjaan jossain vaiheessa loppuvuonna ehkä, koska Harry Potterit vievät jonkin verran aikaani Okklumeuslukuhaasteen tähden. Tänä keväänä tulee niiin paljon kaikkea kivaa! Odotan myös Cassandra Claren ja Holly Blackin Magisterium - sarjaan jatkoa, mutta sitä ei ainakaan vielä kevään uutuuksien joukossa ollut. 

Uskon, että kirjastokortille löytyy tänä vuonna käyttöä, koska en millään voi hankkia kaikkia kivoja uutuuksia itselleni vaikka kuinka haluaisinkin. Ostin Varjojen kaupungit - sarjan osittain siksi, koska Netflixissä pyörivä Shadowhunters - sarja on saanut minut täysin lumoihinsa ja osittain myös siksi, että olen lukenut sarjasta paljon positiivista monen kirjablogistikollegan blogista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...