lauantai 2. huhtikuuta 2016

Arvonnan tulokset


Selasin bloggeria, kun olin kirjoittanut toiseen blogiini hieman ajatuksiani ja tajusin, että tänään on viimeinen päivä lähettää mulle kommentteja kirjablogini 1-vuotisarvontajuttuun, mutta ajattelin kuitenkin arpoa voittajan jo tänään. Tänään on muuten satusetä H.C Andersenin syntymäpäivä ja samalla kansainvälinen lastenkirjapäivä, jota on vietetty jo vuodesta 1967 lähtien.

Ajattelin ensin tehdä jonkun kirja-arvion juhlan kunniaksi, mutta sitten ajattelin, että miksen julkaisisi arvonnan voittajaa päivän etuajassa ja saisi jonkun teistä hyvälle mielelle. 

Arvontaan osallistuneita oli kaiken kaikkiaan 4 kappaletta.


Arvonnan palkintonahan on tämä kahden kirjan setti: Philip Pullmanin kirjoittaman Universumien tomu - sarjan toinen (Salaperäinen veitsi) ja kolmas (Maaginen kaukoputki) kirja. 

Sanon tämän jo etukäteen, etten voi välttämättä postittaa kirjoja ennen toukokuuta huonohkon rahatilanteeni takia, joten olisin kiitollinen, mikäli ymmärtäisit minua.

Arvonnan voitti tällä kertaa Lotta.

Voittajaan on otettu yhteyttä. 
Onnea voitosta! <3

Arpojana toimi oma äitini, joten arvonta on ihan rehellisesti suoritettu.

PS. muutin sähköpostiosoitettani. Se löytyy kyllä tuolta ''Yhteistyötä'' sivultakin, mutta siis se on nykyään lukijanroolissakirjablogi@gmail.com

Sinne saa laittaa viestiä ja se voi olla ihan mitä tahansa. 

1 kommentti:

  1. Oi, ihanaa! :) Sarjan ensimmäinen osa löytyykin hyllystäni, mutta nuo kaksi uupuivat :) Kiitos paljon arvonnasta!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...