tiistai 26. huhtikuuta 2016

Vapun lukumaraton

Bibliofiilin päiväunia - blogin Mari kirjoitti blogiinsa jokin aika sitten pitävänsä vapun pyhien aikana lukuhaasteen ja sai meidät muutkin innostumaan siitä. Itsellänikin on kertynyt kesken olevia teoksia aika monta, mikä on vähän outoa, koska yleensä luen vain kahta kirjaa kerralla. Nyt niitä onkin yhtäkkiä kahdeksan, mikä siis on minun mittapuullani hillitön määrä... Arkena tykkään lukea koulussa tauoilla lukulaitteeltani kirjoja, mutta kun pääsen kotiin, jää lukulaite pöydälle ja tartun joko Elina Pitkäkankaan Kuuraan tai P.C. Castin ja Kristin Castin Yöntalo - sarjan viimeiseen osaan.

Kevyempää lukemista edustaa Siri Kolun Me Rosvolat - sarja, johon olen sydänjuuriani myöden rakastunut. Kolu on loistava kotimainen kirjailija ja Rosvoloiden perhe on ihan mahtava.

Oma lukemiseni on ainakin vappuaaton osalta aika vaimeahkoa, koska menen silloin katsomaan itse asiassa juuri Rosvoloita Porin kaupunginteatteriin. Se näytös on viimeinen ennen kuin teatteria aletaan ihan kunnolla remontoida. Maltan tuskin odottaa, millainen teatteri meillä on rempan jälkeen!


Tarkemmat tiedot haasteesta löydät täältä. Voit myös osallistua maratoonaamaan.Oma maratonpinoni näyttää tältä. Pinossa on niin kesken olevia kirjoja kuin aloittamattomia.
Lisäksi ajattelin lukea ehkä jotain lukulaitteeltani. Tiedot lukumaratonin etenemisestä päivitän tähän samaan postaukseen, joten muista maraton päivinä olla hereillä!

________________________________________________________________________________


Lauantai 30.huhtikuuta

Tähän mennessä olen lukenut noin 297 sivua ja kaksi kirjaa. En ole erityisemmin katsellut kelloa lukiessa ja tänään olen tehnyt paljon muutakin kuin lukenut. Olin katsomassa Me Rosvolat viimeisen näytöksen ja kävin syntymäpäivillä ja hakemassa postista yhden kirjan. Teen taas jossain vaiheessa hankintapostauksen, jotta nekin, jotka eivät blogia seuraa instagramissa, tietävät, mitä olen hankkinut tai saanut.

Luen ehkä tässä illan/yön aikana vielä jonkin verran, mutta muuten huomenna jatketaan.


3 kommenttia:

 1. Onpa hyviä kirjoja sulla maratonpinossa, Riikka! <3 Osa on luettu ja osalukulistlla, niin kuin esimerkiksi Storm Sisters. Mulla on monta lasten- ja nuortenkirjaa odottamassa hyllyssä, tosi hyvän tuntuisia, joten ajattelin pitää maratonin LaNu hengessä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Lasten- ja nuortenkirjoissa vaan on sitä jotain. Oon ite harkinnu lukevani Lopotin, mutten tiiä yhtään millanen se on :D

   Poista
 2. Ihana kasa. Minunkin pitäisi kasata oma. Lähdin tuohon haasteesen mukaan.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...