torstai 12. toukokuuta 2016

Arvonta

Tälle blogiarvonnalle ei ole mitään juhlavaa syytä kuten silloin, kun blogini täytti vuoden, vaan halusin tehdä tämän, koska sain erästä kirjaa 2 kappaletta. Se toinen on siis minulla edelleen kesken.

Jokin aika sitten vihjasin facebookissa kirjan olevan esikoiskirjailijan kirjoittama nuortenfantasiatyylinen romaani. Keksiköhän kukaan kenestä oli kyse?

Laitoin twitter - tililleni kuvan kirjasta noin puolituntia sitten. En tiedä kovin montaa esikoiskirjailijaa, joka olisi julkaissut nimenomaan nuortenfantasiakirjan. Kyseessä on tietysti Kuurankerosta kirjoittanut Elina Pitkäkangas, jonka esikoiskirja, Kuura - löytyy nyt kaupoista ja mm. Elisa Kirjasta sen voi ostaa itselleen myös e-kirjana.

Itse pidän Kuurasta kovasti, vaikka olenkin lukenut siitä vasta noin 150 sivua. Rakastan sitä kirjaa, vaikka toinen päähenkilö välillä onkin hieman raivostuttava.

Elina, jos luet tämän, haluan sinun tietävän, etten pidä Kuuraa missään nimessä tylsänä, vaikka sen lukeminen hieman kestääkin. Se johtuu vain ajanpuutteesta.

Kustantaja kertoo kirjasta näin:

Kuurankeron pikkukaupunkiin nyky-Suomeen (tarkemmin Turun kupeeseen) sijoittuva tarina ammentaa tiivistunnelmaisen tarinansa klassisista ihmissusimyyteistä. Urbaania fantasiaa ja romantiikkaa yhdistelevä teos on nuoren esikoiskirjailijan huiman trilogian avaus.

''Lukiolaisystävykset Inka ja Aaron ovat eläneet jo vuosia suojattua elämää Kuurankeron rauhallisessa pikkukaupungissa, jossa ihmissusiin törmää enää vain uutisissa tai historiankirjoissa. Tasainen arki saa kuitenkin säröjä, kun Inkan pikkuveli joutuu vakavaan onnettomuuteen. Pelko rakkaan menettämisestä pakottaa Inkan etsimään apua muurin varjoisalta puolelta, kylmästä petojen yöstä. Teko repii auki salaisuuden, jonka seuraamuksilta edes Aaron ei voi välttyä - varsinkaan sen jälkeen, kun mukaan vedetään suloinen, pedontuoksuinen Matleena Valkonen.''Arvonta on käynnissä tästä päivästä aina 10.kesäkuuta klo 22 asti. 
Voittajan ilmoitan heti seuraavana päivänä.

Voit osallistua Kuuran arvontaan seuraavasti.

1. Sinun tulee olla blogini julkinen lukija

2. Kommentoi, mitä haluaisit mahdollisesti nähdä blogissani

3. Jätä kommenttiisi myös käytössäsi oleva sähköpostiosoite, 
jotta saan sinuun yhteyden jos arpaonnetar suosii.


Onnea arvontaan! <3


8 kommenttia:

 1. Blogissa saisi olla enemmän kirja- arvosteluita joista vois itelle saada hyviä lukuvinkkejä :D mun sähköpostiosote on henna.ketola@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Oi ihana Kuura, ehdottomasti haluan joku päivä lukea! Juoni kuulostaa niin koukuttavalta ja minun tyyliseltä. Mukana ollaan! sannilippo@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Mukana, tän haluisin lukea :)
  Kirjajakuppikuumaa@suomi24.fi
  Ääks, en osaa ehdottaa mitään, jatka samaan malliin? :-D

  VastaaPoista
 4. Mukana, Kuura kiinnostaa ja onkin jo kirjastosta lainassa. :)
  Minulla ei ole esittää blogillesi mitään erityisiä toiveita: tee juuri kuten itse haluat!

  kirjojenkeskella @ gmail.com

  VastaaPoista
 5. Mieluusti mukana, ja bloggerin kautta lueskelen. Jatkossakin tulen tänne kirja-arvostelujen takia ja ihan vain selailemaan juttuja.. Oikein hyvä näin. Pääasia, että blogisi on itsesi näköinen :)
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Nyt on kyllä mahtava arvonta! Haluaisin kovasti päästä Kuuran lukemaan! Enkä pistäisi pahakseni jos se omaa hyllyä koristaisi ;) Joten mukana ollaan.
  Siun postauksia on aina kiva lukea. Kirja-arvosteluista saa hyviä lukuvinkkejä, mutta luen mielelläni aina kaikkea mistä höpiset. Joten jatka samaan malliin. :)
  lodda.autio@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. En tällä kertaa osallista arvontaan, sillä kirja jo odottelee omassa lukupinossani. Olen jo vähäsen ehtinyt lukemaan, vaikuttaa hyvältä!

  Sinulle on haaste blogissani, jos tykkäät vastailla: http://oksanhyllylta.blogspot.com/2016/05/sieluni-hymyt-haaste.html

  VastaaPoista
 8. Osallistun arvontaan, olen lukijasi. Ei toiveita, luet muutenkin minulle ideoita antaen. arrhenia(@)gmail.com

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...