maanantai 11. heinäkuuta 2016

Lukumaraton - koonti

Nyt täytyy kyllä sanoa, että vaikka luin alle 50 sivua, en häpeä tulostani. En ota näitä maratoneja koskaan vakavasti vaan luen fiiliksen mukaan, vaikka maratoonaisinkin. Nyt kyse ei ollut ajan puutteesta, vaan siitä että some ja yksi vanha vuosia sitten kesken jäänyt tarina ja sen lukeminen veti pidemmän korren kuin kirjat. En jaksa pyytää edes anteeksi, koska mielestäni siihen ei ole tarvetta.

Maratonin loppusuoralla nautittiin
mökkinaapureiden kanssa mustikkakukkoa.


Lukumaratonini eteni näin:

10.7 klo 21
Aloitus, lukulaitteelta Kuolema Ehtoolehdossa sivu 97

klo 22:26
Vaihto Kuuraan. Jatkan Kuuraa sivulta 254. Luettuja sivuja nyt vain 4. Keskittyminen ei oikein ole ollut huipussaan, koska tässä välissä olen istunut ja viettänyt iltaa ihmisten kanssa ja editoinut ja kuvannut videon valmiiksi YouTubeen sekä lukenut yhtä vanhaa tarinaa, jota pidän edelleenkin mielenkiintoisena. 

11.7. klo 04.00
Nukkumaan

klo 12:42 Kuura jatkuu aamupalan kera

klo 21
Luettuna kaiken kaikkiaan 30 sivua.


En todellakaan jaksa stressata siitä, paljonko luen. 
Ja olen tulokseeni ihan tyytyväinen.

Maratoonasitko sinä ja paljonko sait luettua?

1 kommentti:

  1. Hei, lukemasi on 30 sivua lisää maratonin kokonaissivumäärään, eikä se ole huono juttu lainkaan. Kyse on yhteisöllisestä kokemuksesta, ja minä ainakin pidän tärkeimpänä osallistumista ja ylipäätään lukemista, en sivumääriä. Minulla oli tällä kertaa flow päällä ja sain luettua enemmän kuin kertaakaan aiemmin. Tätä ei satu joka maratonilla.

    Ihmettelin mitä tuo mustikkakukko on ja googlasin. Jos olisit sanonut rättänäksi, olisin tajunnut heti :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...