torstai 16. maaliskuuta 2017

Uudelleen luettua - lukuhaasteHuomasin itse tämän haasteen Niinan blogissa vasta helmikuun lopulla, mutta onneksi tässä on hyvin aikaa osallistua, koska haaste menee umpeen vasta vuoden lopussa. Tässä haasteessa ideana on lukea uudelleen jotain, minkä olet jo lukenut ja ajatellut joskus palata niihin uudelleen. 
Omat kirjahyllyni ovat täynnä tällaisia kirjoja, koska minä en huonoja kirjoja lue. Joistain pidän enemmän kuin toisista, ja viime vuonna tavoitteenani oli lukea mm. Harry Potterit uudelleen, mutta sekään ei onnistunut, koska keskityin lukemaan arvostelukappaleita. Tänä vuonna yritän lukea vuorotellen jotain jo luettua ja jotain uutta. 

Voisin ottaa tavoitteekseni lukea ainakin osan Pottereista tämän haasteen aikana uudelleen ja ehkä palata myös Vampiraattien matkaan. Mietin vielä, mitä muuta voisin haasteen aikana lukea ja laitan uudelleen luettavista sitten kuvan blogin instagramiin, jota pääset seuraamaan tästä.

Haasteen tasot ovat
  • 1 luettu kirja: Déjà-vu
  • 2 luettua kirjaa: Nostalgisoija
  • 3 luettua kirjaa: Kadonneen jäljillä
  • 4 luettua kirjaa: Kaihomielinen
  • 5 luettua kirjaa: Menneisyyden romantisoija
  • 6 luettua kirjaa tai enemmän: Kertaus on opintojen äiti


Katso lisätietoa ja muut haasteessa mukana olevat blogit Yöpöydän kirjat -blogista, tästä.

1 kommentti:

  1. TOODELLA harvoin luen enää mitään uudelleen, mutta monet hyvät kirjat olen kuunnellut äänikirjoina luettuani ne ensin painettuina. Ei hassumpi tapa kertailla.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...