tiistai 18. huhtikuuta 2017

KuulumisiaTiedän että blogi on ollut pitkään hiljaa. Siihen on kuitenkin ihan hyvä syy. Opiskelu. Koulu ja työssäoppiminen on vienyt aikaani paljon. Olen yrittänyt silti ehtiä ainakin joka ilta lukea kirjaa, mutten toistaiseksi ole saanut mitään kirjaa loppuun. Lukupino tulee kasvamaan kevään edetessä, mutta yritän saada sitä myös pienemmäksi.

Valmistun 2.kesäkuuta graafiseksi suunnittelijaksi. Tällä hetkellä teen itseasiassa Jonnan lukunurkkaus -blogista tutulle Jonnalle blogin logoa, käyntikorttia ja banneria. Ja olen luvannut myös katsoa hänen kanssaan yhdessä blogin ulkoasua paremmaksi.

Yritän tässä lukuviikon aikana kirjoittaa edes muutaman kerran blogiin. Lukuviikko starttasi eilen, maanantaina ja tänävuonna teemana on kirjavinkkaus. Myös minä aion antaa muutaman kirjavinkin teille. Siitä sitten myöhemmin. Tulen myös mahdollisesti kirjoittamaan yhden elokuva-arvostelun. Katsoin viikonloppuna isäni ja enoni kanssa yhden aika hyvän toimintaelokuvan.

Kuvan kirjat ovat kaikki enemmän tai vähemmän kesken ja kulkevat mukanani työssäoppimispaikalla, vaikka en siellä yleensä ehdi juurikaan lukea jos en jätä ruokataukoa väliin eikä se ole koskaan hyvä ratkaisu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...